Обукe наставника разредне и предметне наставе у основној школи за извођење наставе изборног предмета шах

1199

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Завод за унапређивање образовања и васпитања организује Обукe наставника разредне и предметне наставе у основној школи за извођење наставе изборног предмета шах од првог до осмог разреда. Обукe ће се одржати у периоду 12–14. јун 2015. године и 14–16. август 2015. године у просторијама Завода за унапређивање образовања и васпитања у Београду, ул. Фабрисова 10.

Обука је намењена наставницима основних школа који немају одговарајуће шаховске квалификације предвиђене Правилником о врсти стручне спреме наставника који изводе образовно-васпитни рад из изборних програма у основној школи („Службени гласник РС“, број 55/13). Трајање обуке је 20 сати. Пре почетка обуке предвиђено је да полазници ураде тест провере знања, којим би се утврдило који програм обуке ће похађати. Тест се састоји од пет области, од којих свака одговара одређеном нивоу знања. На основу броја освојених поена на тесту кандидати ће похађати и одговарајући програм обуке. Наставници који су већ савладали неки од програма обуке похађаће први виши програм обуке. За успешно савладану обуку добија се  Уверење о савладаној обуци.

Цена по учеснику износи 8.900,00 динара. Уплату наведеног износа за обуку извршити на рачун Завода за унапређивање образовања и васпитања: број 840-2033666-42. Ценом је обухваћена обука, штампани материјал, шаховска литература, одговарајући шаховски програми, храна и освежење. У цену нису урачунати трошкови превоза и смештаја током трајања обуке.

Обуке ће се одржати уколико се пријави најмање 25 учесника. Рок за пријаве је среда, 10. јун 2015. године.

Реализатори програма обука су носиоци међународних шаховских титула: велемајстор Сања Вуксановић, интернационални мајстори др Иван Марковић, Јован Тодоровић, др Радош Бакић, Зоран Мијаиловић, велемајстор проблемског шаха Марјан Ковачевић, међународни шаховски судија Небојша Баралић и др.

Координатор обуке је Небојша Баралић (011/2068-007, 065/333-1064, nebojsa.baralic@zuov.gov.rs).

Више информација о програмима стручног усавршавања за изборни предмет шах можете пронаћи и на веб-сајту Завода за унапређивање образовања и васпитања: www.zuov.gov.rs .

 

Агенда обуке јун 2015

Распис обуке Београд јун август 2015

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.