Резултати конкурса Сазнали на семинару и применили у пракси 2015.

2530

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

На наградни конкурс Сазнали на семинару и применили у пракси 2015. пристигло је 98 радова. У Базу радова 2015 уврштено је 34 радова, од којих је пет предложено за награде.

Награђени су следећи аутори, односно радови:

  • I награду су освојиле Бранијета Конџуловић, Татјана Томић Ђоровић и Марија Величковић, Техничка школа за дизајн коже из Београда, за рад Учимо да учимо – Мисли авангардно!;
  • II награду је освојила Зорана Матићевић, III београдска гимназија и XV београдска гимназија, за рад Упитник у облаку;
  • III награду је освојила Сања Марковић, Средња школа из Звечана, за рад Војвода Степа Степановић, биографија.

Признање за успешно учешће на конкурсу добиле су Гордана Милачић, ОШ Свети Сава, Крагујевац, за рад „Корак напред“ и Емина Живојиновић, ПУ Нада Наумовић, Крагујевац, за рад „Замишљено путовање у циркус“.

Комисија која је разматрала предлоге радних група, и одабрала радове за награду, радила је у саставу: Снежана Марковић, државни секретар, Министарство просвете, науке и технолошког развоја; др Николета Гутвајн, директорка Института за педагошка истраживања; Кристијан Рајковић, представник Бритиш кансла (British Council) у Србији; Оливера Тодоровић руководилац Центра за професионални развој запослених у образовању, ЗУОВ; Бранка Шегрт, руководилац Сектора за стручно усавршавање и напредовање; саветници координатори из ЗУОВ-а: Сања Татић Јаневски, Милица Герасимовић, Владимир Крстић, Тања Шијаковић, Десанка Грујанић, Сандра Бацковић и Виолета Влајковић Бојић.

Додела награда и признања ће бити организована 12. фебруара 2016. године, у оквиру манифестације поводом обележавања Дана Завода за унапређивање образовања и васпитања.

 

DSC00085 DSC00088 DSC00089 DSC00090 DSC00091 DSC00093 DSC00094

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.