Rezultati konkursa Saznali na seminaru i primenili u praksi 2015.

2530

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Na nagradni konkurs Saznali na seminaru i primenili u praksi 2015. pristiglo je 98 radova. U Bazu radova 2015 uvršteno je 34 radova, od kojih je pet predloženo za nagrade.

Nagrađeni su sledeći autori, odnosno radovi:

  • I nagradu su osvojile Branijeta Kondžulović, Tatjana Tomić Đorović i Marija Veličković, Tehnička škola za dizajn kože iz Beograda, za rad Učimo da učimo – Misli avangardno!;
  • II nagradu je osvojila Zorana Matićević, III beogradska gimnazija i XV beogradska gimnazija, za rad Upitnik u oblaku;
  • III nagradu je osvojila Sanja Marković, Srednja škola iz Zvečana, za rad Vojvoda Stepa Stepanović, biografija.

Priznanje za uspešno učešće na konkursu dobile su Gordana Milačić, OŠ Sveti Sava, Kragujevac, za rad „Korak napred“ i Emina Živojinović, PU Nada Naumović, Kragujevac, za rad „Zamišljeno putovanje u cirkus“.

Komisija koja je razmatrala predloge radnih grupa, i odabrala radove za nagradu, radila je u sastavu: Snežana Marković, državni sekretar, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja; dr Nikoleta Gutvajn, direktorka Instituta za pedagoška istraživanja; Kristijan Rajković, predstavnik Britiš kansla (British Council) u Srbiji; Olivera Todorović rukovodilac Centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju, ZUOV; Branka Šegrt, rukovodilac Sektora za stručno usavršavanje i napredovanje; savetnici koordinatori iz ZUOV-a: Sanja Tatić Janevski, Milica Gerasimović, Vladimir Krstić, Tanja Šijaković, Desanka Grujanić, Sandra Backović i Violeta Vlajković Bojić.

Dodela nagrada i priznanja će biti organizovana 12. februara 2016. godine, u okviru manifestacije povodom obeležavanja Dana Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja.

 

DSC00085 DSC00088 DSC00089 DSC00090 DSC00091 DSC00093 DSC00094

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.