Slide Конкурс Пријава Правилник Најчешћа питања Резултати конкурса

Изазов 2021 Пројектни изазов #ДигиталнаЕкспедиција подржава и награђује најбоље идеје за креирање дигиталног отвореног образовног ресурса који ће допринети повећању нивоа дигиталне писмености ученика основних и средњих школа у Републици Србији. Ко учествује на конкурсу? На конкурсу су могли да учествују школски тимови основних и средњих школа које чине 3-5 ученика и 1-2 наставника ментора. Наградни фонд 500.000 динара у категорији основна школа и 500.000 динара у категорији средња школа (50.000 до 150.000 динара за школски тим). Резултати конкурса Погледајте подржане пројекте

Slide #ДигиталнаЕкспедиција - Изазов 2021 О конкурсу Циљ пројектног изазова: Креирање дигиталног отвореног образовног ресурса који ће допринети повећању нивоа дигиталне писмености ученика основних и средњих школа у Републици Србији
Учесници тамичења: Школски тимови које чине 3-5 ученика и 1-2 наставника-ментора.
Категорије такмичења: Основна школа и Средња школа
Наградни фонд: Комисија је изабрала пројектне предлоге чија ће реализација бити подржана у износу између 50.000 и 150.000 РСД. Укупан наградни фонд износи 500.000 РСД у категорији Основна школа и 500.000 РСД у категорији Средња школа.
Задатак пројектног изазова: Школски тимови су имали задатак да дефинишу идејни пројекат за креирање дигиталног отвореног образовног ресурса (веб-сајт, текст, видео, видео-игра, апликација за мобилне уређаје и сл.) који се може користити као помоћни наставни материјал у циљу повећања нивоа дигиталне писмености ученика, али и опште популације.
Дигитална експедиција: Након јавног објављивања одлуке комисије, школски тимови ће имати на располагању шест недеља за реализацију својих идејних пројеката.

Slide #ДигиталнаЕкспедиција - Изазов 2021 Пријава Пријаве су завршене Подржани пројекти arrow_right Најчешћа питања arrow_right Правилник arrow_right

Израда овог сегмента веб-сајта омогућена је уз подршку америчког народа путем Америчке агенције за међународни развој (USAID). Садржај овог сегмента веб-сајта је искључива одговорност аутора и не представља нужно ставове USAID-а или Владе САД.

БИЛТЕН

Пријавите се за билтен Завода за унапређивање образовања и васпитања и добијајте вести и обавештења директно у Ваше поштанско сандуче.
ПРИЈАВИТЕ СЕ
close-link