null

База уџбеника и наставних средстава

Листа одобрених додатних наставних средстава

Листу одобрених додатних наставних средстава, наставних помагала, дидактичких средстава и дидактичких игровних средстава чији су захтеви за одобравање поднети од 1 – 30. септембра 2017. године можете видети овде.

Листу одобрених додатних наставних средстава, наставних помагала, дидактичких средстава и дидактичких игровних средстава чији су захтеви за одобравање поднети од 1 – 30. септембра 2016. године можете видети овде.

Листу одобрених додатних наставних средстава, наставних помагала, дидактичких средстава и дидактичких игровних средстава до 2016. године можете преузети овде.

Табелу позива на број за уплату административне таксе можете преузети ОВДЕ

Листа одобрених уџбеника

Списак одобрених уџбеника налази се на сајту Министарства просвете, науке и технолошког развоја и можете га преузети на овој страници.

null

Дигитални уџбеници

Листу уџбеника који се користе у пројекту “Дигитална учионица/дигитално компетентан наставник – увођење електронских уџбеника и дигиталних образовних материјала” погледајте овде…

Вести Центра за развој програма и уџбеника

БИЛТЕН

Пријавите се за билтен Завода за унапређивање образовања и васпитања и добијајте вести и обавештења директно у Ваше поштанско сандуче.
ПРИЈАВИТЕ СЕ
close-link