Центропа летња академија 2024, Берлин

1190

Организација Центропа са задовољством позива едукаторе да се придруже Центропа летњој академији 2024. која се ове године одржава у Берлину. Сваке године, у неком од европских градова, окупља се преко 70 едукатора из више од 15 земаља.

Током интензивног 7-дневног програма, изучавају се теме везане за Холокауст, а град Берлин ће се користи као учионица како би се учило о историји и њеним импликацијама.

За праћење и учешће на догађају неопходно је познавање енглеског језика.

Суштина Центропа летње академије је активно учешће едукатора, размена искуства и добре праксе, рад на наставним материјалима и заједничким међународним пројектима.

Придружите се Центропа летњој академији у Берлину и:

  • истражите историјске локације Берлина са врхунским водичима;
  • дискутујте о бурној историји града са академицима;
  • састаните се са доносиоцима одлука, новинарима и активистима;
  • проширите своју базу знања и унапредите ваше методичке вештине;
  • формирајте мреже партнера за међународне пројекте.

Пријаве се подносе на страници https://www.centropa.org/en/events/centropa-summer-academy-2024

Рок за пријаву је 21.04.2024. године

Остале информације о догађају:
Организатор покрива авионске карте у износу до 300 €. Такође покривен је хотелски смештај и оброци за време трајања догађаја (осим за вечеру на четири слободне вечери). Учесници, чије пријаве буду прихваћене, у обавези су да плате регистрациону таксу од 50 €. Сви учесници морају имати путно/здравствено осигурање. Трошкове транспорта од/до аеродрома сносе сами.

Организатор догађаја је организација Центропа.

Сва информације везане за догађај погледајте на горе наведеном линку и упитнику за пријаву. Контакт организатора је stehr@centropa.org