Конференција “Дигитално образовање 2020” која се спроводи у оналјн окружењу реализоваће се 10. и 11. априла 2020. године.

За присуство конференцији пријавило се више од 6500 учесника.

Пријављени учесници могу приступити конференцији путем линкова назначених испод, у складу са истакнутим распоредом.

Агендна конференције

Програм конференције је подељен у два дана. Први дан је намењен заједничким хоризонталним темама у сектору образовања. Други дан је подељен по секторима на предшколско образовање и васпитање, инклузивно образовање, високо образовање и основно и средње образовање и васпитање. На нашем сајту, у делу агенда, погледајте тачну сатницу за оба дана конференције.

Предавачи на конференцији

На нашем сајту, у делу “Предавачи”, можете прочитати сазнати више информација о преко 50 предавача који ће са вама делити своја искуства и знање.

Приступни линкови 
Испод можете нађете

Техничка упутства

Приступање конференције је омогућено преко Microsoft Teams платформе. Уколико наиђете на проблем приликом приступању конференцију, припремили смо следећи документ који вам може помоћи. Уколико се деси било какав технички проблем током конференције, молимо вас за разумевање. Имајте у виду да је ово први пут да се оваква конференција организује у овим размерама и да све то радимо са циљем да вама будемо од подршке у периоду који је испред нас.