null

Planovi i programi nastave i učenja (nastavni planovi i programi) i ostali pravilnici iz oblasti obrazovanja

Svi zakoni, pravilnici i planovi i programi nastave i učenja predstavljeni na ovoj strani su samo linkovi ka Registru i tekstovima važećih propisa i drugih akata koji se nalaze na sajtu Pravno informacionog sistema Republike Srbije (http://www.pravno-informacioni-sistem.rs/SlGlasnikPortal/reg/content)

Iako Zavod za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja ima želju da Vam ponudi aktuelne i ažurne informacije o zakonima i pravilnicima, postoji šansa da verzije zakonskih propisa na linkovima ispod nisu poslednje verzije tih propisa. Kako biste bili sigurni u ažurnost i važenje propisa konsultujte se sa pravnom službom u vašoj ustanovi.

U ovoj sekciji nalaze se redakcijski prečišćeni tekstovi zakona i pravilnika iz oblasti obrazovanja (prečišćeni tekstovi su tekstovi u kojima su navedeni samo važeći članovi propisa, tj. brisani su i izmenjeni svi članovi koji su se menjali u naknadnim izmenama i dopunama tog propisa).

Zakoni i pravilnici koji nisu izlistani u ovoj sekciji nalaze se u sekciji “Planovi i programi nastave i učenja (nastavni planovi i programi) i ostali pravilnici iz oblasti obrazovanja”.

U ovoj sekciji izlistani su svi planovi i programi nastave i učenja (nastavni planovi i programi) po stepenu i vrsti obrazovanja, kao i svi ostali pravilnici i propisi iz oblasti obrazovanja koji nisu postavljeni u sekciji “Zakoni i pravilnici (redakcijski prečišćeni tekstovi)”.

Većina pravilnika i propisa u ovoj sekciji se nalazi u svom integralnom obliku, tj. u tekstu Službenog glasnika u kom su objavljeni.

OSNOVI VASPITANJA I OBRAZOVANJA, UDŽBENICI

PREDŠKOLSKO I OSNOVNO OBRAZOVANJE I VASPITANJE

SREDNJE OBRAZOVANJE I VASPITANJE

OBRAZOVANJE ODRASLIH

BILTEN

Prijavite se za bilten Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja i dobijajte vesti i obaveštenja direktno u Vaše poštansko sanduče.
PRIJAVITE SE
close-link

KONKURS

SAZNALI NA SEMINARU -
PRIMENILI U PRAKSI
PRIJAVITE SE
close-link