Обавештење за наставнике који су се пријавили на обуку “Људска права и владавина прва”

5112

Поштовани наставници Грађанског васпитања,  захваљујемо се на великом интересовању које сте показали за ову обуку. До предвиђеног рока стигле су 1423 пријаве.  С обзиром да је у овом тренутку предвиђена реализација само две обуке са по 30 учесника, велики број вас неће имати прилику да прође кроз њу али Завод ће настојати да у будућности обезбеди још таквих обука о чему ћемо вас благовремено обавестити.

За први термин обуке, 24. и 25. септембар 2021. формирана је група и то искључиво на основу редоследа пријаве и потврде учешћа. Наставницима је био упућен позив на њихове приватне електронске адресе и тражили смо да потврде своје учешће. Као што смо и очекивали неки од пријављених наставника обавестили су нас да су спречени да учествују, те смо уместо њих позив послали наставницима који су следећи по редоследу пријаве.

За други термин обуке, 29. и 30.октобар, група ће се формирати на исти начин. Нема потребе да се обраћате Заводу са питањем да ли сте на листи јер ће наставници, по редоследу пријављивања, добити благовремено позив да се изјасне да ли им термин обуке одговара.