Са задовољством вас позивамо на конференцију „Дигитално образовање 2020“, која се организује у циљу унапређења квалитета образовања кроз употребу информационо-комуникационих технологија (ИКТ). Догађај ће се одржати у театру Мадленианум, улица Главна 32 у Земуну, 10. априла 2020. године.

НАЗИВ КОНФЕРЕНЦИЈЕ: Дигитално образовање 2020
ВРЕМЕ ОДРЖАВАЊА: 10. април 2020. године
МЕСТО ОДРЖАВАЊА: театар Мадленианум, улица Главна 32, Земун, Београд
АКРЕДИТАЦИЈА: акредитовано
ЦЕНА: конференција је бесплатна

ОРГАНИЗАТОРИ И ПАРТНЕРИ

Конференцију „Дигитално образовање 2020“ организује Центар за образовне технологије на Западном Балкану у сарадњи са Заводом за унапређивање образовања и васпитања, Министарством просвете, науке и технолошког развојаФондацијом Петља, Заводом за вредновање квалитета образовања и васпитања, Тимом за социјално укључивање и смањење сиромаштва и Привредном комором Србије уз подршку компанија Microsoft и Oracle, али и других партнера.

ЦИЉЕВИ КОНФЕРЕНЦИЈЕ

Овим догађајем желимо да обезбедимо платформу за размену знања и тиме подржимо све запослене у васпитно образовном сектору, да се упознају са иновативним праксама, наставним методама и примени ИКТ алата у образовању.

Циљ нам је да подржимо учешће свих актера у образовању у дигиталном добу како би заједно подстакли креативност и иновације, допринели квалитету образовно васпитног рада, осавременили процес учења и на што бољи начин искористили могућности нових технологија у образовању.

ПРОГРАМ КОНФЕРЕНЦИЈЕ

Конференција ће садржати велики број практичних презентација, дискусија и радионица, а програм ће се спроводити у неколико различитих сала током трајања догађаја у оквиру сајамског и конференцијског програма. Теме о којима ће се говорити на конференцији подразумевају употребу ИКТ у предшколском васпитању и образовању, основном, средњем, високом и инклузивном образовању.

Конференција је акредитована од стране Завода за унапређивање образовања и васпитања. Детаљније о темама конференције можете прочитати на сајту конференције.

ПРИЈАВЕ

Уколико желите да посетите овај догађај, пријавите се путем формулара на страници сајта конференције, пријављивање је отворено до 1. априла, 2020. године. Учешће на конференцији је бесплатно, учесници добијају сертификат о похађању програма стручног усавршавања, а предавања ће бити на српском и енглеском језику.

ПОДЕЛИТЕ СВОЈА ИСКУСТВА – ПРИЈАВИТЕ СЕ ДА БУДЕТЕ ПРЕДАВАЧ

Уколико сте запослени у образовању и желите да учесницима представите примере добре праксе, поделите ваше искуство, идеје и препоруке у области коришћења информационо-комуникационих технологија у предшколској установи, школи или факултету, Центар за образовне технологије на Западном Балкану и програмски партнери конференције Вас позивају да постанете један од предавача на конференцији „Дигитално образовање 2020”. Пријављивање за предаваче доступно је путем сајта конференције и траје до 10. марта, 2020. године.

САЈАМСКИ ПРОГРАМ

Попут светских EdTech догађаја, Конференција ,,Дигитално образовање 2020“ ће имати свој богат сајамски програм током ког ће учесници конференције моћи да се упознају и испробају најновије уређаје и производе намењене образовању уз присуство бројних ИКТ компанија и образовних институција које ће представити најновија технолошка решења.

ВИШЕ ИНФОРМАЦИЈА

Ако имате питања о било ком делу конференције и сајма „Дигитално образовање 2020″, молимо вас да нас контактирате. Додатне информације о конференцији и EdTech центру можете пронаћи на http://edtech.center/sr/ или на Facebook страници.