Придружите се највећој просветној заједници

1899

Завод за унапређивање образовања и васпитања је у склопу пројекта “Национални образовни портал” августа 2021. године покренуо VIBER заједницу.

До сада се НОП (ЗУОВ) заједници придружило преко 19.800 просветних радника.

ШТА ЈЕ VIBER ЗАЈЕДНИЦА?
VIBER заједница под називом “НОП (ЗУОВ)” је нови сервис тј. канал комуникације који нуди Завод за унапређивање образовања и васпитања. Путем овог канала ЗУОВ ће прослеђивати колегама просветним радницима релевантне информације из сфере образовања и васпитања.

КАКО СЕ ПРИДРУЖИТИ “НОП (ЗУОВ)” ЗЈЕДНИЦИ?
Отворите ову страницу на телефону/уређају на ком имате инсталирану апликацију VIBER и кликните на ОВАЈ ЛИНК.
Кликом на линк аутоматски ћете бити преусмерени у VIBER апликацију и придружени заједници.

КАКО НАПУСТИТИ ЗАЈЕДНИЦУ?
Приступ VIBER заједници “НОП (ЗУОВ)” је добровољан. Ваш број телефона је сакривен и не види га ни један члан заједнице ни администратор. У сваком тренутку можете напустити или утишати ову заједницу (као што можете напустити или утишати било коју заједницу којој сте се придружили у VIBER апликацији).

Мисија Завода за унапређивање образовања и васпитања јесте да колегама просветним радницима пружи низ сервиса који ће им бити подршка и помоћ у свакодневном раду и професионалном напредовању.

Златко Грушановић, директор ЗУОВ-а:

Поштоване и драге колеге,

НОП заједница је још један корак Завода у правцу унапређивања сарадње у заједничким активностима. Данас информације много брже долазе до нас, али су многе нетачне или бескорисне. Преплављени смо њима, нуди нам се много, али без претходне провере. Вибер заједница ЗУОВ-а ће вам у будућности давати тачна обавештења о активностима Завода, могућим проблемима, али и могућим решењима. Живимо у времену у коме мноштво друштвених мрежа, заједница и група може створити конфузију, неретко и недостатак промишљања. Ипак, морамо живети тако да искористимо оно што технологија пружа, а да од конфузије направимо ред.