Промоција извештаја о резултатима квалитативног истраживања о условима и квалитету спровођења нових програма наставе и учења Грађанског васпитања

919

7.10.2021. одржана је онлајн промоција извештаја о резултатима квалитативног истраживања о условима и квалитету спровођења нових програма наставе и учења грађанског васпитања. Истраживање је спроведено у оквиру пројекта Подршка реформе Грађанског васпитања у средњем образовању који је Завод реализовао у сарадњи са Уницефом. Пројекат је био део Заједничког регионалног пројекта „Дијалог за будућност“(Уницеф, УНДП, УНЕСЦО).

На промоцији су били присутни представници МПНТР, ЗВКОВа, Факултета политичких наука, ОЕБСа, невладиних организација, наставници грађанског васпитања, стручњaци за област. Извештај је припремила и представила Тања Азањац, а учесници промоције имали су прилику да чују драгоцене резултате истраживања који указују да треба наставити са пружањем помоћи и подршке остваривању грађанског васпитања, и то на различите начине како би се обухват ученика који бирају овај изборни програм повећао, као и квалитет рада.