Propulsion, Иницијатива „Дигитална Србија” и Завод за унапређивање образовања и васпитања позивају вас на Инфо дан конкурса #ДигиталнаЕкспедицијаИзазов 2021/2022,  који ће се одржати у уторак, 7. децембра 2021. у 20 часова.

На Инфо дану ћете имати прилику да погледате онлајн презентацију на којој ћемо вас провести кроз услове за учешће на конкурсу, све кораке пријаве и одговорити на сва питања и недоумице која имате.

#ДигиталнаЕкспедицијаИзазов 2021/2022 је намењена тимовима основних и средњих школа, које чине три до пет ученика и један до два наставника-ментора, чији је задатак да припреме идејни пројекат за креирање дигиталног отвореног образовног ресурса. То може бити веб-сајт, текст, видео, видео-игра, апликација за мобилне уређаје или други ресурс који се може користити као помоћни наставни материјал, намењен и ученицима и општој јавности.

Попуњавањем упитника (дугме испод) пријављујете се за присуство Инфо дану. Свим заинтересованим (пријављеним) лицима накнадно ће мејлом бити прослеђен линк преко ког ће моћи пратити пренос.

Инфо дан

ШТА: Инфо дан конкурса #ДигиталнаЕкспедицијаИзазов 2021/2022
КАДА: у уторак, 7. децембра 2021. у 20 часова
ГДЕ: онлајн